Центр фізичного виховання та спорту КПІ ім. Ігоря Сікорського запрошує всіх бажаючих активно проводити час та оздоровлюватися в залах комплексу.


В розпорядженні відвідувачів діють абонементні та секційні групи з різноманітних видів спорту окс, тхеквондо, дзюдо, карате, атлетизм, атлетична гімнастика, кулькова стрільба, настільний теніс, навчальне плавання, підводне плавання(дайвінг), аквааеробіка, веслування), які закікавлять як дорослих, так і  дітей різних вікових категорій.


Наші тренери особливу увагу приділяють роботі з дітьми, оскільки зайняття спортом повино приносити, в першу чергу, задоволення та розвиток сильних сторін дитини.

Для забезпеченя гармонійного розвитку дитини, батькам необхідно приділяти увагу розвитку як розумових, культурних так і спортивних навичок. Розвиток в фізичному відношенні має важливе значення, адже заняття спортом роблять дитину здоровою, сильною, а також надають йому впевненості в собі.

Основні аргументи, чому діти з малих років повинні розвиватися фізично:

  1. Здоров’я! Заняття спортом – це профілактика захворювань. В процесі занять основне навантаження йде на м’язи, кістки, суглоби, що позитивно позначається на опорно-руховому апараті дитини, а регулярні тренування покращують роботу серцево-судинної системи.
  2. Енергія! Заняття спортом – це ідеальне рішення для позбавлення від накопиченої енергії і направляти її в потрібне русло.
  3. Харктер! Заняття спортом – це формування характеру та особистості. Спорт мотивує людину до досягнення певних цілей. Таким чином, у дітей формується сильний характер, завдяки якому він може в майбутньому досягти фантастичних результатів не тільки в спорті, але і в своєму житті в цілому.
  4. Командний дух! Заняття спортом – це розвиток товариськості. Спорт пов’язаний з командними іграми, де відбувається спілкування між дітьми. 

Правильний фізичний розвиток дитини обов’язково призведе до того, що він не просто стане сильним, витривалим, але і буде мати відмінне здоров’я.

Поділитися
  •  
  •  
  •  
  •  
  •