Дана Політика конфіденційності визначає порядок збору, зберігання, застосування, розкриття і передачі інформації, яку KPIrelax (далі КОМПАНІЯ) отримує від користувачів і клієнтів ресурсу (далі користувач) https://relax.kpi.ua (далі — САЙТ). Представлена Політика конфіденційності поширюється на всі супутні ресурси, піддомени, товари, послуги і послуги КОМПАНІЇ.

Загальні положення

Використання КОРИСТУВАЧЕМ САЙТУ означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних КОРИСТУВАЧА. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності КОРИСТУВАЧ повинен припинити використання САЙТУ.

Представлена Політика конфіденційності стосується лише справжнього САЙТУ і інформаційні дані, які добровільно надають КОРИСТУВАЧІ. Її дія не поширюється на сторонні ресурси, в тому числі, ті, на яких згадується САЙТ або на яких містяться прямі посилання на САЙТ. КОМПАНІЯ не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються КОРИСТУВАЧЕМ.

Персональна інформація КОРИСТУВАЧІВ, яку обробляє КОМПАНІЯ

При відвідуванні САЙТУ автоматично визначається Ваш IP адреса, ім’я домену, країну реєстрації IP. Також нами фіксується факти переходу по сторінках САЙТУ, іншу інформацію, яку Ваш браузер надає відкрито і добровільно. Дані відомості допомагають істотно спростити користування САЙТ, зробити пошук потрібних або цікавих для Вас матеріалів набагато швидше і комфортніше.

На САЙТІ реалізована стандартна технологія індивідуалізації стилів відображення сторінок і розміщеного на них контенту під параметри конкретно Вашого монітора «cookies». «Кукі» — це що зберігаються на жорсткому диску дані про відвідуваних веб-сайтах, призначених для користувача настройках, персональних налаштуваннях режиму перегляду контенту. Реалізована на САЙТІ технологія «cookies» надає інформацію про те, з якого стороннього ресурсу був виконаний перехід на Сайт, імені домена Вашого провайдера, країни відвідувача, дані про завантажені матеріалах з САЙТУ. Дана технологія використовується і браузерних лічильниками компаній Google.

«Сookies» не збирає особистої або конфіденційної інформації про користувача, дану технологію можна заблокувати при персональній роботі з САЙТ, використовуючи налаштування Вашого браузера або поставити обов’язкове повідомлення про посилку «кукі».

На САЙТІ реалізована стандартна технологія підрахунку кількості відвідувачів і переглядів сторінок, оцінки технічних можливостей хост-сервірують, рейтингів, відвідуваності сторонніх організацій. Дана інформація дозволяє нам вести облік активності відвідувачів, актуальності представленого контенту, його затребуваності, складати характеристику відвідуваною аудиторії. Також подібний збір даних допомагає нам мати у своєму розпорядженні сторінки і матеріал найбільш зручним для користувачів чином, забезпечувати ефективну взаємодію і бездоганну роботу з браузерами відвідувачів.

Ми фіксуємо інформацію про переміщення по САЙТУ, переглядаються сторінках в загальному, а не персональному порядку. Ніякі особисті або індивідуальні дані без дозволу користувачів КОМПАНІЯ не буде використовуватися або передана третім особам.

Будь-яка персональна інформація, в тому числі ідентифікаційна, надається користувачами САЙТУ виключно добровільно. Всі дані, які Ви залишаєте на САЙТІ власноруч при реєстрації, в ході оформлення замовлення, заповнення форм (ПІБ, адреса електронної пошти, контактний телефон, дані кредитної картки, банківських рахунків) зберігаються в таємниці і не розголошуються. Кожен відвідувач САЙТУ в праві відмовити від надання будь-якої персональної інформації і відвідувати ресурс на умовах абсолютної анонімності, крім випадків, коли ці дії можуть перешкодити коректному користування окремими функціями або можливостями САЙТУ.

Цілі обробки персональних даних КОРИСТУВАЧІВ

КОМПАНІЯ зібрана інформація про особисті дані відвідувачів САЙТУ може бути застосована для наступних цілей:

Зв’язок з користувачем, в тому числі напрямок повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання САЙТУ, роботи КОМПАНІЇ, виконання угод і договорів КОМПАНІЇ, а також обробка запитів і заявок від КОРИСТУВАЧА ;

Поліпшення якості обслуговування клієнтів і користувачів. Надані Вами дані допомагають набагато ефективніше реагувати на запити або звернення відвідувачів, клієнтів;

Персоналізація користувацького досвіду. Інформація застосовується для складання «портрету» користувача, визначення цікавить Вас контенту, актуальних для Вас послуг і сервісів, що надаються на САЙТІ.

Заходи, що застосовуються для захисту персональної інформації КОРИСТУВАЧА

КОМПАНІЯ приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації КОРИСТУВАЧА від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.Однак, передача даних через Інтернет чи інші сервіси спільного користування інформацією не може бути гарантовано безпечною на 100%. Тому ми не можемо гарантувати безпеку Вашої інформації під час її передачі нам засобами третіх осіб чи обробки третіми особами, хоча ми і докладаємо всіх зусиль, щоб впевнитись у тому, що вони використовують таку інформацію, згідно з цією політикою конфіденційності та Законом України «Про захист персональних даних».

Зміна Політики конфіденційності

КОМПАНІЯ залишає за собою право змінювати або коригувати правила і умови Політики конфіденційності. У разі внесення будь-яких поправок або нововведень в справжню Політику, вказується дата останнього оновлення. Використовуючи даний САЙТ, Ви погоджуєтеся з вищеописаними правилами і умовами, а також берете на себе відповідальність за періодичне ознайомлення з нововведеннями і змінами в Політиці конфіденційності.

Відмова від відповідальності

САЙТ перебирає відповідальність за дії інших сайтів і ресурсів, третіх осіб і сторонніх відвідувачів.

Зворотній зв’язок.

Всі пропозиції або питання щодо Політики конфіденційності САЙТУ КОМПАНІЇ КОРИСТУВАЧ МОЖЕ повідомляти за нижче вказаними контактами:

м. Київ, пр.Перемоги,37

Дата публикации: 18.03.2019