Відпочивай, займайся спортом та правильно харчуйся разом з #KPIrelax
А тепер “коротенько” про борщ: 🙂
Сертифікати для переможців
Накритий стіл
Святковий обід
А тепер “коротенько” про борщ: 🙂
Борщ – витвір тисячолітнього українського кулінарного мистецтва
Українська кухня є пам’яткою нашого народу, яку можна порівняти з культурою та традиціями країни. Вона давно одержала поширення далеко за межами України, а окремі страви (борщ, вареники, сало) увійшли в меню міжнародної кухні.
Страви української кухні не можна переплутати ні з одними різносолами, існуючими в світі. Так склалося тому, що кулінарія України включає в себе безліч компонентів, які були запозичені і перероблені по-своєму, під національний менталітет. Українська кухня вважається по праву однією з найбагатших і найрізноманітніших кухонь світу.
Якими ж національними стравами пишається Україна і тим самим приваблює до себе інтерес?
Перший – червоний, наче налитий полум’ям, готують із капустою, буряком, морквою, пастернаком (петрушкою), картоплею. У святкові та недільні дні наші предки варили борщ на м’ясній юшці (зі свининою чи м’ясом птиці), а у будні засмажували салом із часником чи цибулею.