Директор:

ГУРКО ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

Адреса: 32 корпус  НТУУ «КПІ»,вул. Політехнічна,12а

Телефон: 063-85-60-598

     Центр студентського харчування (далі ЦСХ) є структурним підрозділом НТУУ “КПІ” та находиться під подвійним підпорядкуванням:
     -Департаменту перспективного розвитку (організація управління та ефективного розвитку);
       -Департаменту адміністративно-господарської роботи (утримання матеріально-технічної бази).
     У складі Департаменту перспективного розвитку роботою ЦСХ займається Відділ соціального забезпечення.
ЦСХ виконує функції, які пов’язанні з  харчуванням студентів, курсантів, аспірантів, докторантів,викладачів та співробітників університету. Реалізовує кондитерські та кулінарні вироби, напої, соки, молочні та інші продуктів та виробів. Здійснює виїзні обслуговування баз відпочинку НТУУ “КПІ”. До складу ЦСХ входять:
     – п’ять студентських їдалень (широкий формат,видача гарячих страв,салатів,напоїв,кондитерських виробів);
     – одна курсантська їдальня (широкий формат,видача гарячих страв,салатів,напоїв,кондитерських виробів);
     – чотири буфети (в асортименті гарячі страви та буфетна продукція);
     – одинадцять буфетів (в асортименті випічка власного виробництва, холодні та гарячі напої).
     Відповідно до наказу ректора від 10 квітня 2014 року № 4-101 “Про вдосконалення організації управління роботою Центру студентського харчування”, з метою перспективного розвитку громадського харчування в університеті, затвердив порядок надання  ЦСХ послуг харчування:
     –  під час проведення семінарів, нарад, інших подій;
     – організація бенкетів, фуршетів, кава-брейків за окреми заявками співробітників університету;
     – стороннім організаціям та фізичним особам.