Викладачi:

Ускова Світлана Михайлівнастарший викладач, майстер спорту України. Відповідає за збірну команду.

-У 2010 році студентка Доценко Олена виборола ІІ місце на Чемпіонаті Європи, а будучи аспіранткою ММІФ у 2013 році вона у Іспанії здобула бронзову медаль у Чемпіоната Европи з рогейну.

– у 2012році збірна команда НТУУ «КПІ» вдало виступила і посіла II командне місце у Чемпіонаті України серед ВУЗів , що проходив у м. Київі у 2012році. Три дні змагань у напруженій боротьбі спортсмени команди КПІ Федорова О.(ФММ), Щукін К.(ІПСА), Ніколаєнко Р. (ФІОТ), Усков О. (ВПІ), Чернат І. (ММІ), Афанасьєв М.(ФЕА), Кудренко І.(ІПСА), Анікейцев П.(ИЕЕ), Іржавський О.(ІЕЕ), Овдієнко Ю.(ФАКС), Дріжак А.(ВПІ), Таценко М. (ФІОТ) здобували залікові очки в скарбничку команди НТУУ. У особливому заліку на довгій дистанції Федорова Олена (ФММ) здобула I місце, Щукін Костянтин(ІПСА) – завоював три нагороди на I, II, II місця.

– У серпні 2013 року Софії пройшли Дефлімпійські Ігри, у яких приймають участь спортсмени з вадами слуху. До складу олімпійської команди України увійшов студент ФІОТ Ніколаєнко Руслан ( призер Чемпіонатів Європи та світу 2011-2012 років зі спортивного орієнтування серед глухих спортсменів). У складі естафетної команди України Ніколаенко Р. Виборов у напруженій боротьбі ІІ місце на Дефлімпійських Іграх.