Прус Надія Михайлівна, старший викладач (збірна команда)

Збірна команда НТУУ “КПІ” входить в трійку найкращих команд м.Києва серед вищих навчальних закладів. Раніше студентка теплоенергетичного факультету Радченко Анастасія стала Чемпіонкою м.Києва на дистанції 60м з бар’єрами. Студент ФБМІ Краст Юрій став переможцем легкоатлетичного пробігу “Осінній лист” – 20,3км. Команда НТУУ неодноразово була призером першості м. Києва з легкоатлетичного кросу та першості з легкої атлетики.

Найбільші досягнення за останні роки:

2008р. – 2-е місце на І Спортивних студентських іграх м. Києва.

2011 р.– 2 місце в Чемпіонаті м.Києва з легкоатлетичного кросу серед ВНЗ (квітень);3 місце в Чемпіонаті м.Києва (естафетний біг,вересень);

2012р.- студентка ФБМІ Каленська О. посіла 1 місця в особистому заліку у атлетичному пробігу «Солом’янська миля(Київ,квітень) та у 25-му атлетичному пробігу памя’ти В.М.Ткачука(листопад).

2013р.-студентка РТФ Лузіна Мирослава посіла 1-місце в легкоатлетичному пробігу, присвяченому Дню фізичної культури та спорту України(вересень) та 3-є місце в 16-му відкритому пробігу пам’яти C.Ф.Самойленка(квітень).

Студент РТФ Паленичка Владислав посів 2-е місце в Чемпіонаті м.Києва з легкої атлетики серед ДЮСШ зі стрибків у довжину. Також у легкоатлетів в здобутку 2-е місце в легкоатлетичній естафеті серед ВНЗ м. Києва.